Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Контактирање у вези "Напредније понуде"


          Желећи да нам свима олакшамо и убрзамо комуникацију и разумевање и Ваше визије и наше понуде - направисмо ову контакт форму са различитим могућим потпитањима пратећи неке основне смернице дате за "Напреднију понуду".
          (За "Основну понуду" контакт форма се налази овде >>.)

          Као једини "обавезан" унос у овом контакт обрасцу (поред Ваших имејл контакт података за наш одговор) имате ово прво и основно поље ("Порука") да нам својим речима пренесете шта бисте желели и какве визије имате!
          Остала поља су сасвим необавезна, но сматрамо да могу доста да помогну! И Вама да бисте и сами додатно видели шта би Вам највише одговарало; и нама да Вас што конкретније разумемо - чиме се превазилазе и разна лутања и могући непотребни трошкови/утрошено и Ваше и наше време.

         Одговор ћемо Вам послати на имејл адресу коју будете унели у контакт формулару (па обратите пажњу да не погрешите код њеног уноса).

НАПОМЕНА!
          Имајте само у виду да због различитих подешавања анти-спам филтера u Gmail-у, Yahoo-у, Yandex-у и сличним имејл сервисима - ако имејл не примите у регуларан фолдер за пријем електронске поште ("пријемно сандуче"/"inbox") - проверите да ли Вам је наш имејл одговор грешком достављен у фолдер за "нежељену пошту" (зависно од превода и сервиса тај фолдер носи неки од следећих назива: "Spam"/"Trash"/"Junk"/"Смеће"/"Спам"/"Нежељена пошта" ...).
          (Обично су ови сервиси тако подешени да у том фолдеру превентивно заврши свака пошта од пошиљаоца које немате у свом именику, па пошто нас још увек немате у именику - велика је вероватноћа да ће и наш имејл одговор овог пута завршити тамо.)