Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Naslovna

 
          "Smeško web dizajn" Vam nudi izradu različitih tipova sajtova i web prezentacija, uz mogućnost različitih vidova dogovora - prilagođenim Vašim potrebama, željama, nivoima stručnih predznanja.

          Današnje vreme nosi nove načine komunikacije, nove vidove poslovanja. Prisutnost na internetu je danas prosto podrazumevani fenomen.
          Bilo da imate firmu, bavite se različitim vidovima prodaja, nudite različite tipove usluga, vodite zanatsku radionicu, udruženje ili nevladinu organizaciju, bavite se informisanjem ili organizovanjem različitih događaja, ... ili prosto kao pojedinac želite da doprete do ljudi da čuju i Vaš glas, želite da kao ličnost kažete nešto o sebi, ili možda želite da napravite svoj javni poslovni portfolio...?!?
          Vaš sajt (u različitim mogućim vizuelnim i tehničkim vidovima) je rešenje za Vas!

          Delom sličan efekat možete postići i različitim socijalnim mrežama i servisima (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube kanali, ... ).
          No, jedna od osnovnih slabosti baziranja samo na te servise je što tamo podaci prestaju da budu Vaše vlasništvo i zavisite od odluka nosilaca tih servisa - u smislu da mogu da Vam uskrate ili obrišu informacije po svom nahođenju, ... podešavanja naloga i vizuelna rešenja Vam oni diktiraju, ...
          Kad imate svoj sajt - "svoj ste gazda"! On izgleda kako Vi želite, informacije su Vaše i samo ih Vi menjate ako i kad to želite!
          Inače u praksi, zavisno od konkretnih potreba - uobičajeno je da se sajt kao baza kombinuje i sa ovim servisima kao specifičnim dodatnim vidom prezentovanja.

          Ako želite svoj sajt - tu smo za Vas!

 


              Tipovi ponude

 
          U prilici smo da Vam ponudimo različite modele dogovora i izradu različitih tipova sajtova.

         Da bismo pojednostavili naručivanje, kao polazište nudimo Vam dva osnovna modela naručivanja: "osnovnu ponudu" i "napredniju ponudu".

Osnovna ponuda

Ako želite manji sajt bez mnogo stručnih podpitanja i podešavanja - za Vas je OSNOVNA PONUDA.

(pogledajte više >>)

Naprednija ponuda

Ako želite fleksibilniju ponudu, kompleksniji sajt, želite više podešavanja, sami da naknadno dodajete sadržaj, više korisnika koji će da uređuju materijal na sajtu ... ili prosto želite neki specifičan sajt ili vid saradnje - Vama smo namenili NAPREDNIJU PONUDU.

(pogledajte više >>)