Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Osnovna ponuda

 
          Osnovnu ponudu smo namenili za ljude kojima su potrebni manji sajtovi i onima koji ne žele da se mnogo zamaraju sa većim tehničkim podešavanjima i naprednijim mogućnostima.

          Za ovaj vid saradnje bilo bi poželjno (iako nije neophodno) da nam pošaljete link nekog sajta koji bi nam bio orijentir šta biste želeli da Vam napravimo.
          Ovo je poželjna stavka čisto da bismo što lakše razumeli Vaša očekivanja i time olakšali obostranu komunikaciju.

          Prilikom odabira uzora - ne gubite iz vida da što sajt ima više detalja, što je kompleksniji - to najčešće utiče i na višu krajnju cenu!
          Takođe, imajte u vidu i da zbog autorskih i sličnih prava - ne očekujete da Vam uradimo 100% identičnu kopiju tuđeg sajta. Ovi uzori će nam poslužiti samo kao osnova za razumevanje šta biste orijentaciono želeli da dobijete kao krajnje rešenje.

          Tokom procesa izrade sajta biće neophodno da nam dostavite tekstove koje biste da Vam postavimo na sajtu, a ako želite i neke ilustracije na sajtu onda i njih (primera radi: logo Vaše firme, neke fotografije i sl.).

          U ovoj osnovnoj ponudi nudimo Vam gratis mogućnost jednogodišnjeg besplatnog "hostinga" (uprošćeno: da Vam sajt bude dostupan preko interneta) i adrese sajta koja bi imala formu: www.vašeimesajta.smeskowebdizajn.com .

          Ako pak želite da Vam sajt ima zasebnu internet adresu (tzv. "domen") koja bi bila u skladu sa imenom sajta (tj. da u adresi nema ovog dodatka ".smeskowebdizajn" nego da bude samo www.vašeimesajta.com) - onda ćete morati sami dodatno zakupiti i tu zasebnu internet adresu (košta oko 1.500-2.000 dinara godišnje) recimo ovde >>.

          Za sva dalja pitanja i dogovore - kontaktirajte nas na ovom linku >>.