Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Prijatelji Smeško web dizajna

 

          Sajtovi dragih ljudi, prijatelji "Smeško web dizajna", koje Vam najtoplije preporučujemo da posetite!

 

          Srpska Crkva u Lionu (Francuska) / Srpska pravoslavna parohija Svetog Kirila i Metodija (Paroisse orthodoxe serbe Saints Cyrille et Méthode) - bez posebnog komentara - samo - mnooogo dragi ljudi! :-)

          "Lucky 3 Rooms" - izdavanje povoljnog smeštaja u Subotici, bilo da ste u prolazu ili na duže, za pojedince ili grupe. Predusretljivi vlasnik je tu da Vam boravak u Subotici bude što prijatniji!

          "Samsara" - prodavnica bogatog asortimana svile i drugih materijala, na malo i veliko (na sajtu imate kontakt njihove veleprodaje "Cirkon doo"). Preljubazni prodavci su tu da Vam pruže sve potrebne informacije, ponude ideje i asistiraju u odabiru najboljih rešenja za Vaše zamisli.

          "Tehnoprint" - štamparija bogatog asortimana i velikog srca! :-)
Štamparija je deo matične kompanije "Tehnoplast" koja se bavi prodajom i ugradnjom PVC stolarije.

          Odred izviđača "Spartak" Subotica - Draga "subotička skakutala", kojih "nema gde nema". ;-) Ljudi iz "Spartaka" su uložili pregolemi višegodišnji trud na organizaciji internet biblioteke koju su otvorili za korišćenje širokim masama, te je svojim prebogatim fondom - prvenstveno izviđačke ali i druge literature - postala popularno stecište čitalaca iz čitave bivše Yuge i šire!

 

 

 

Prijatelji Smeško web dizajna - Radovi su u toku