Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Prijatelji Smeško web dizajna

 

          Sajtovi dragih ljudi, prijatelji "Smeško web dizajna", koje Vam najtoplije preporučujemo da posetite!

 

          Srpska Crkva u Lionu (Francuska) / Srpska pravoslavna parohija Svetog Kirila i Metodija (Paroisse orthodoxe serbe Saints Cyrille et Méthode) - bez posebnog komentara - samo - mnooogo dragi ljudi! :-)

          "Samsara" - prodavnica bogatog asortimana svile i drugih materijala, na malo i veliko (na sajtu imate kontakt njihove veleprodaje "Cirkon doo"). Preljubazni prodavci su tu da Vam pruže sve potrebne informacije, ponude ideje i asistiraju u odabiru najboljih rešenja za Vaše zamisli.

          "Tehnoprint" - štamparija bogatog asortimana i velikog srca! :-)
Štamparija je deo matične kompanije "Tehnoplast" koja se bavi prodajom i ugradnjom PVC stolarije.

          Odred izviđača "Spartak" Subotica - Draga "subotička skakutala", kojih "nema gde nema". ;-) Ljudi iz "Spartaka" su uložili pregolemi višegodišnji trud na organizaciji internet biblioteke koju su otvorili za korišćenje širokim masama, te je svojim prebogatim fondom - prvenstveno izviđačke ali i druge literature - postala popularno stecište čitalaca iz čitave bivše Yuge i šire!

          "Cvrčkovi" - Sajt za onlajn nastavu za predmet "Verska nastava - Pravoslavni katihizis" (=Pravoslavna veronauka). Obilje onlajn nastavnih lekcija nastalih u periodu kovid epidemije - razvrstanih po školskim godinama, razredima kojima su namenjene, sa oglasnim tablama (=mini naslovnim stranama sa relevantnim obaveštenjima) za svako odgovarajuće odeljenje/grupu, ... Svaka lekcija je pored osnovnog svog sadržaja, osmišljena i sa pratećim relevantnim informacijama kao za mali školski e-dnevnik (kome je sve namenjena, u kome periodu ko šta obrađuje, ...).
Sajt je imao praktičnu ulogu u radu sa konkretnim odeljenjima tokom perioda onlajn nastave, a sada je uglavnom u funkciji arhive korisnih edukativnih sadržaja.

 

 

 

Prijatelji Smeško web dizajna - Radovi su u toku