Извините, морате да активирате JavaScript да бисте посетили овај сајт.

Kontaktiranje u vezi "Osnovne ponude"


          Ovde nas možete kontaktirati u vezi različitih pitanja i dogovora u kontekstu ove naše uprošćene "Osnovne ponude".
          (Za "Napredniju ponudu" kontakt forma se nalazi ovde >>.)

         Radi što lakše komunikacije i procene koji tip sajta bi Vama najviše odgovarao - preporučljivo je da nam što više podataka prenesete i/ili date neke linkove sajtova koji najbolje ilustruju šta se Vama najviše sviđa i šta biste želeli da Vam napravimo.

         Odgovor ćemo Vam poslati na imejl adresu koju budete uneli u kontakt formularu (pa obratite pažnju da ne pogrešite kod njenog unosa).

НАПОМЕНА!
          Imajte samo u vidu da zbog različitih podešavanja anti-spam filtera u Gmail-u, Yahoo-u, Yandex-u i sličnim imejl servisima - ako imejl ne primite u regularan folder za prijem elektronske pošte ("prijemno sanduče"/"inbox") - proverite da li Vam je naš imejl odgovor greškom dostavljen u folder za "neželjenu poštu" (taj folder nosi neki od sledećih naziva: "Spam"/"Trash"/"Junk"/"Smeće"/"Spam"/"Neželjena pošta" ...).
          (Obično su ovi servisi tako podešeni da u tom folderu preventivno završi svaka pošta od pošiljaoca koje nemate u svom imeniku, pa pošto nas još uvek nemate u imeniku - velika je verovatnoća da će i naš imejl odgovor ovog puta završiti tamo.)

 

Ako želite - unesite linkove sajtova koji Vam se sviđaju i koji biste želeli da nam budu uzor/orijentir pri izradi Vašeg sajta. Polje nije obavezno ali nam puno pomaže da bolje razumemo šta biste želeli i šta imate u vidu, te samim tim to znatno olakšava našu obostranu komunikaciju.
Orijentacioni budžet koji ste imali u vidu za izradu sajta?
(Neobavezno polje koje pomaže da se dodatno bolje razumemo, te da možemo i bolje da Vam damo procenu šta i sa koliko detalja/kompleksnosti možemo da Vam ponudimo u datim finansijskim okvirima.)